Multigain Entity Sdn Bhd merupakan komuniti kredit terkemuka di Malaysia yang diluluskan oleh Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan (KPKT) di bawah Akta Komuniti Kredit 1951.

Kami pakar dalam semua perkara berkaitan dengan pinjaman peribadi, pinjaman perumahan dan pinjaman gadai janji. Kami sentiasa bekerjasama dengan pelanggan kami untuk memenuhi keperluan dan keinginan mereka. Ini adalah keutamaan dan merupakan matlamat penting bagi kami. Kami adalah syarikat terkemuka di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan terpantas dan kami menpunyai kepercayaan yang tinggi di kalangan konsumer.

Ahli-ahli komuniti kredit kami mempunyai pengalaman yang mendalam untuk membantu anda. Kami memahami keperluan khusus anda untuk kemudahan komuniti kredit. Visi dan komitmen syarikat diiktiraf sebagai perkhidmatan komuniti kredit di Malaysia. Komitmen syarikat termasuk tanggungjawab alam sekitar dan sosial. Kami ingin berusaha dengan lebih gigih lagi untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami – lebih cepat dan lebih berkualiti daripada pesaing kami, serta memberikan khidmat pelanggan yang cemerlang kerana pelanggan kami adalah jaminan masa depan kami.

For more information, please call 012-341 2711, Darren
OR
nilailoan2u@gmail.com